Hoppa till innehåll

Utsikt bredband

Bahnhof bredband

Utsikt är kanske inte ett av de mest välkända bredbandsbolagen i Sverige men de satsar mycket på att bygga ut fiber. Kanske är det därför läge att teckna ett Utsikt bredband? De har lanserat 10 Gbit/s vilket passar dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Skriv in din adress på deras hemsida för att se om de levererar fiber där du bor. Om inte finns det andra avtal från leverantören.

Utsikt bredband är ett företag med lång erfarenhet

Utsikt har jobbat med bredband sedan 1998. Det är alltså ett företag med lång erfarenhet som du kan lita på. Deras mål är att fler hushåll ska få fiber.

Deras priser för fiber börjar på 249 kr i månaden i skrivande stund. Det betyder att de är ett av de billigare alternativen på marknaden. Om de finns i din region är det alltså ett bra val.

Fibernätet är fortfarande långt ifrån utbyggt och det är inte säkert att det finns tillgängligt på din adress. Börja med att dubbelkolla på deras hemsida för att se vart de levererar.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att få fiber från Utsikt kan du alltid göra en intresseanmälan på deras hemsida. Då gör de sitt bästa för att leverera till dig.

Om du ska dra in fiber på tomten är det dock du själv som måste stå för grävningen. Det kan vara bra att veta. Dock kan det vara värt om det betyder att du får billigare bredband. Det är alltså något som kommer att löna sig i längden.