Hoppa till innehåll

Chilimobil bredband

Chilimobil bredband

Under de sista åren har flera nya teleoperatörer dykt upp och en av dem är Chilimobil. Här har du möjlighet att beställa ett Chilimobil bredband med några enkla knapptryck. De erbjuder endast mobilt bredband och har inga fasta avtal. Du väljer själv om du vill ha begränsad surf eller fritt. Det begränsade är lite billigare i pris och passar dig som inte surfar så mycket. Annars bör du välja fri surf.

Vad ingår i Chilimobil bredband?

Det som är bra med Chilimobil är att du inte har någon bindningstid och endast en månads uppsägning. Du kan dessutom byta abonnemang om du vill ha mer eller mindre surf.

Du kan betala via faktura eller kort varje månad så även där har du lite flexibilitet. Nätet styrs via ett SIM-kort som du får hemskickat på posten. Sedan är det bara att börja surfa.

Chilimobil fungerar över hela Sverige utan problem. Dock fungerar det inte utomlands. De har också ett bonusprogram där du kan värva kompisar och få 20 kr i rabatt varje månad.

Välj bredband som privatperson eller företag

När du tecknar avtal med Chilimobil kan du göra det som privatperson eller företag. Det blir lite billigare som företag eftersom du inte betalar moms när du påbörjar avtalet.

Har du ett annat bredband för närvarande men vill veta om du kan få billigare bredband är Chilimobil ett bra ställe att börja på. Speciellt om du vill ha ett mobilt bredband. Jämför deras olika abonnemang och se vilket som passar dig och resten av din familj bäst.